CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Sunday, May 2, 2010

Senyuman Mr @pHiS sgt menggoda..

Tag ni datangnya dari Mr Arip aka fulltime blogger SS14,.. katenya contest ni dari cikchentazhetty .. hadiah misteri babe.,, confirm best... ni senyuman mase ak bankrup time g holiday kat Bandung Indonesia.. yang ak tau.. senyuman ni ikhlas menandakan poket ak dah licin g shopping kat sane.. hahhahaaha..

nak join contest, mesti la ada syarat2nya kan..jom check it out...*copy n paste je ni..hehe

1. contest ni terbuka tuk semua peringkat umur.
2. 1 gambar je (GAMBAR ANDA)...sape masukkan lebih2 otomatik akan di rejek oleh ai...*hahhahahha gelak jaat*
3. gambar mestilah senyum yang memang ikhlas.....senyum lebar 2 da max...=)
4. gambar BERSEORANGAN.....(kalu atok nenek nk join tg next contest k)
5. mestilah menjadi follower miss chentazetty
6. sediakan entri khas contest ini dalam blog u all n linkkan kepada ai...
7. senangkan????? jangan lupe tag kan kwn2 anda minimum 4 org..(kalau follower anda xramai boleh dimaapkan..) make sure org anda tag 2 tau bahawa dia telah di tag kalau xnk kne saman.. (jgn woo skng semua stok saman2 je)


hahaha.....haaadoiii... snng je syarat2 dia... so korang tggu apalagi... jom la join...

.
.
.

cakap byk tak guna.... kasi settle malam ni jugakkk.... jom... jom.. jom....


miss chentazetty juga menujukan satu soalan yg berbunyi "naper anda suka senyum?"

1. senyum itu menandakan saya tgh hepi.. x kira la senyum sorang or senyum kpd awek tercinta.. hoho..

2. nampak saya ni sorang bersosial hahah.. xde la muka masam jer..

3. Saje nak show off gigi.. gigi gua berkilat kot..

4. menunjukkan keikhlasan hati si pemberi senyuman...

5. nampak chill n macho

6. Saje nk show off lesum pipit.. act ak xde pown kuakua.~~

7. bleh buat org lain perasan...kejam ckit r..

syarat terakhir, nak kene tag 4 orang. sape ek?.

Iman

Mr K

LOVE

LEMON

nota kaki : contest ni berakhir 20 May 2010.. so sape2 yg x ditag oleh aku, tapi nk join contest ni... sila KLIK sini k..

2 comments:

captain88 said...

join juga akhirnye... tpi apsal ayat sumer sama mcm entry aku ni?? plagiarism...

Miey said...

kalau lelaki yg masuk contest ni susah ckit sy nk komen. Ini terpulang pada owner contest. Susah lelaki nk judge lelaki. He he he