CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Thursday, November 4, 2010

EXAM lagiiii... haishhhh..

Exam kali ni mmg menyeramkan tahap gila babeng.. memandangkan aku student final year yg cam ntah ape2 ni.. macam2 boleh jadi time exam.. even dah study gile2 pun, sometime nasib x menyebelahi kita.. kadang2 soalan susah n pelik2, mmg saje je monash nak failkan budak2 nak kaut untungg.. haishhhhhh... 5/11/10.. aku baru abis 1 paper.. lagi 2 paper nak setel... Reaction Engineering and particle technology.. harap2 aku pass sume... aminnnnn......

1 comments:

Hazzy Aezan said...

Semoga Allah mudahkan urusan kau semasa exam, Sesungguhnya perkara yg sukar itu adalah sangat mudah untuk-Nya. Amin